Videoproducties

video's zijn booming!

Je wilt je boodschap met kracht neerzetten. Dat doet een filmpje. Want een video is dé uitgelezen manier om te laten zien wat je in huis hebt.

Veel mogelijkheden
Het bedrijf voorstellen, een productpresentatie, als uitnodiging, een verslag van een evenement, instructievideo, een lipdub of een beursfilm.
De mogelijkheden zijn legio. Filmpjes doen het goed op websites en social media.  Ik werk als camjo (camerajournalist, dus alleen) maar ook samen met een cameraman/vrouw. Door mijn journalistieke achtergrond maak ik de video graag vanuit het verhaal. Zodat de boodschap ook echt overkomt.

Eén aanspreekpunt
Vanaf het allereerste contact tot aan het eindproduct is er 1 aanspreekpunt: ik sta garant voor een persoonlijke aanpak. Wanneer duidelijk is wat je precies wilt communiceren en waarom, vertaal ik dat in een helder script en een aansprekende film.

© ABC communicatie & mediaproducties

Delen mag!

Corporate film Waterschap Vallei en Veluwe

Voor het waterschap Vallei en Veluwe hebben we een corporate clip gemaakt, vanuit het verhaal gemaakt. Wat heb je als burger aan het waterschap? Mooie beelden ondersteunen het verhaal.

Speerpunt SKAL Biocontrole

SKAL Biocontrole is de toezichthouder van biologische producten. Zij hebben voor 2016 vier speerpunten. Voor ieder speerpunt hebben we een filmpje gemaakt. Deze video gaat over inspecties.

Bedrijfsfilm Dutch-Shape

Voor machinefabrikant Dutch-Shape hebben we een pakkende bedrijfsimpressie gemaakt. Met een knipoog aan het einde.

Museumfilm Amerpoort en Jopie Huisman

Kunstenaars van het Jans Pakhuys atelier (onderdeel van zorgorganisatie Amerpoort) zijn geïnspireerd door Jopie Huisman. Zij mochten exposeren in het museum van Jopie Huisman. Deze film heeft tijdens de expositie in het museum gedraaid.

Impressie woonlocatie Fonteinkruid

Een korte impressie van woonlocatie Fonteinkruid, onderdeel van SEIN (Stichting Epilepsie Instellingen Nederland). Dit is de verkorte versie. Voor belangstellenden is er ook een lange versie gemaakt.

De gezinscoach van Amerpoort

Voor zorgorganisatie Amerpoort een film over de toegevoegde waarde van een gezinscoach.

Trailer Condor; introductie nieuw tapijt

Condor heeft deze film gebruikt om op een grote beurs een nieuw soort tapijt te introduceren: Greenline. Dit tapijt is van maïs gemaakt.

Trailer Polymer Science Park

Ter introductie van het Polymer Science Park in Zwolle hebben we deze trailer gemaakt. Het Polymer Science Park is een samenwerkingsproject van DSM, Wavin, Windesheim, Deltion, NV Oost, provincie Overijssel en gemeente Zwolle.

Zelf professionele video's maken

"Kleine groep is prettig. Oefenen, het zelf doen, is heel leerzaam.”

naar de training >

Mediatraining

“Zeer goed gericht op de praktijk. Zeer leerzaam.”

naar de training >

Uw toekomstvisie in beeld

“Zeer afwisselend. Aanrader voor anderen.”

naar de training >

Presenteren voor de rechtbank

“Vooral het oefenen, het terug zien op video vond ik zeer waardevol.”

naar de training >


Anita Janssen

Sinds 2003 trotse eigenaar van ABC communicatie & mediaproducties. Daarvoor verslaggever, presentator en redacteur bij diverse televisie-omroepen. Bekijk mijn LinkedIn als je meer wilt weten!

YouTube

Nieuwsgierig naar meer? Bezoek mijn YouTube kanaal en ontdek meer filmpjes! Of kijk eens op deze pagina...

Contact

Anita Janssen
Zwarteweg 114
8017 AZ, Zwolle
06 49 01 08 04
info@abcproducties.nl


Algemene voorwaarden
Privacyverklaring