Praktische trainingen

doen is leren

Doen is leren, daar ligt de kracht van de trainingen van ABC. Door veel te oefenen en de confrontatie aan te gaan met je eigen optreden en handelen, leer je het snelst. Met de juiste tips en handvaten verfijn je je presentatie verder. Ik werk graag met kleine groepen. En ik verzorg de trainingen op diverse plaatsen in Nederland. Een incompany training is uiteraard ook mogelijk.

Zelf professionele (web)video's maken

Iedereen kan filmen. Met je smartphone, tablet of fotocamera is filmen makkelijker dan ooit. Zo communiceer je merk, mening, dienst of product op een originele manier! En video's helpen ook nog eens om hoger in Google te komen. Maar je wilt wel dat je filmpje een professionele uitstraling heeft.
lees meer

Mediatraining

Help een journalist! Goed voorbereid een journalist te woord staan is  prettig. Zorg dat jouw boodschap goed overkomt. En dat je weet hoe je met lastige vragen om moet gaan. Een mediatraining kan 1-op-1 of in een (kleine) groep. Oefenen - met camera - is een must!
lees meer

Uw toekomstvisie in beeld

Dit is een training speciaal voor teams die aan de slag gaan met een nieuwe strategie. Video wordt ingezet als instrument. Zo wordt het een praktische, creatieve en aantrekkelijke dag.
lees meer

Presenteren voor de rechtbank

Deze training is voor behandelaren die pro jusititia rapporteren, die bij tbs-verlengingszaken moeten optreden, voor medewerkers van forensisch psychiatrische afdelingen, enzovoort.
lees meer

© ABC communicatie en mediaproducties

Delen mag!


Anita Janssen

Sinds 2003 trotse eigenaar van ABC communicatie & mediaproducties. Daarvoor verslaggever, presentator en redacteur bij diverse televisie-omroepen. Bekijk mijn LinkedIn als je meer wilt weten!

YouTube

Nieuwsgierig naar meer? Bezoek mijn YouTube kanaal en ontdek meer filmpjes! Of kijk eens op deze pagina...

Contact

Anita Janssen
Zwarteweg 114
8017 AZ, Zwolle
06 49 01 08 04
info@abcproducties.nl


Algemene voorwaarden
Privacyverklaring