Zelf professionele video's maken

Iedereen kan filmen. Met je smartphone, tablet of fotocamera is filmen makkelijker dan ooit. Zo communiceer je merk, mening, dienst of product op een originele manier! En video's helpen ook nog eens om hoger in Google te komen. Maar je wilt wel dat je filmpje een professionele uitstraling heeft.
lees meer

Zakelijk Vloggen

Je wilt je kennis en expertise overbrengen met zakelijke vlogs. Maar je wilt wel dat de video's er professioneel uitzien en ervaart misschien een drempel om voor die camera te gaan staan. Ik bied een online traject aan via de ABC video-academie, en een 1-daagse training om je verder te helpen. 
lees meer

Mediatraining

Help een journalist! Goed voorbereid een journalist te woord staan is prettig. Zorg dat jouw boodschap goed overkomt. En dat je weet hoe je met lastige vragen om moet gaan. Een mediatraining kan 1-op-1 of in een (kleine) groep. Oefenen - met camera - is een must!
lees meer

Presenteren voor de rechtbank

Deze training is voor behandelaren die pro jusititia rapporteren, die bij tbs-verlengingszaken moeten optreden, voor medewerkers van forensisch psychiatrische afdelingen, enzovoort.
lees meer

© ABC communicatie en mediaproducties

Delen mag!


Anita Janssen

Sinds 2003 trotse eigenaar van ABC communicatie & mediaproducties en de ABC video-academie. Daarvoor verslaggever, presentator en redacteur bij diverse televisie-omroepen. Bekijk mijn LinkedIn als je meer wilt weten!

YouTube

Nieuwsgierig naar meer? Bezoek mijn YouTube kanaal en ontdek meer filmpjes! 

En ik heb een speciale vlogpagina voor de ABC video-academie!

Contact

Anita Janssen
Zwarteweg 114
8017 AZ, Zwolle
06 49 01 08 04
info@abcproducties.nl


Algemene voorwaarden
Privacyverklaring