ABC communicatie & mediaproducties

Anita Janssen

In 2003 heb ik - Anita Janssen - ABC beeld & tekstproducties opgericht. Sinds 2011 is dit ABC communicatie & mediaproducties geworden. Zodat de naam ook weer de lading dekt. Daarvoor heb ik ruim 10 jaar als redacteur, verslaggever en presentator gewerkt bij verschillende publieke omroepen, zoals de AVRO, NCRV, KRO en RTV Drenthe.

Talent: regisseur
Mijn kerntalent is regisseren. Dit uit zich in mijn vak, maar ook in mijn hele zijn. Regelen, alles voor elkaar hebben, oog hebben voor wat er gebeurt en een goed overzicht past als een heerlijke jas. Creatief, enthousiast en consciëntieus zijn kernwoorden die bij mij passen. Een persoonlijke aanpak vind ik erg belangrijk. Door mijn lange tv-ervaring is mijn stijl helder en direct.

Uitgebreid netwerk
ABC communicatie & mediaproducties is een klein bedrijf. Dit betekent weinig overhead, veel flexibiliteit en snelle communicatie. Als het nodig is, is het team snel uitgebreid. Ik heb een uitgebreid netwerk van cameramensen, editors, ontwerpers, vormgevers, fotografen, enzovoort. Zo zijn een aantal van de foto's op mijn website gemaakt door Elly Reinink. 

© ABC communicatie & mediaproducties

Delen mag!

Zelf professionele video's maken

"Kleine groep is prettig. Oefenen, het zelf doen, is heel leerzaam.”

naar de training >

Mediatraining

“Zeer goed gericht op de praktijk. Zeer leerzaam.”

naar de training >

Zakelijk Vloggen

“Zeer afwisselend. Aanrader voor anderen.”

naar de training >

Presenteren voor de rechtbank

“Vooral het oefenen, het terug zien op video vond ik zeer waardevol.”

naar de training >


Anita Janssen

Sinds 2003 trotse eigenaar van ABC communicatie & mediaproducties en de ABC video-academie. Daarvoor verslaggever, presentator en redacteur bij diverse televisie-omroepen. Bekijk mijn LinkedIn als je meer wilt weten!

YouTube

Nieuwsgierig naar meer? Bezoek mijn YouTube kanaal en ontdek meer filmpjes! 

En ik heb een speciale vlogpagina voor de ABC video-academie!

Contact

Anita Janssen
Zwarteweg 114
8017 AZ, Zwolle
06 49 01 08 04
info@abcproducties.nl


Algemene voorwaarden
Privacyverklaring