GRATIS Masterclass
Zakelijk Vloggen

Vraag nu de GRATIS masterclass Zakelijk Vloggen aan
Super dat je geïnteresseerd bent in de masterclass.
Je gaat ontdekken:
=> Wat nu eigenlijk zakelijk vloggen is
=> Hoe jij je kunt voorbereiden
=> Een vaste structuur voor succesvolle vlogs
=> 5 tips om te gebruiken tijdens het filmen
=> Hoe je zorgt voor goed geluid

De masterclass die je ontvangt is waardevol. Ik geef veel kennis weg.
In ruil daarvoor stuur ik je een week lang een aantal mails.
Ik hoop dat je dat oké vindt. Na een week stopt dat ook hoor.
Maar dan weet je ervan!

Wil je meer weten over Zakelijk Vloggen?
Ik heb een fantastische online training Zakelijk Vloggen.
En omdat jij de masterclass hebt aangevraagd, heb ik voor jou een speciale aanbieding met hoge korting en bonussen.

Meer info over de online training Zakelijk Vloggen

Aangenaam!

Ik ben vlogger, videomaker en trainer. Vloggen is één van de makkelijkste en laagdrempeligste manieren van video maken. En vlogs worden ook hoog gewaardeerd omdat ze vaak authentiek en persoonlijk zijn. Veel doen is snel leren. Ik kan je vertellen hoe het moet, maar pas als je het toepast zie je het verschil. Echt waar!

Na de school voor Journalistiek ben ik aan de slag gegaan als journalist. Mijn eerste baan was bij RTV Drenthe als verslaggever, presentator en redacteur. En ik ben blij dat ik - vooral bij het presenteren - goed begeleid ben. Want dat vond ik in het begin ook best een dingetje. Na het mooie Drenthe heb ik bij de AVRO, KRO en NCRV gewerkt. Ik was item-regisseur en presentator op locatie. Sinds 2003 ben ik ondernemer en maak veel videoproducties. En ik vlog regelmatig over mij belevenissen. Ook sta ik regelmatig voor (grote) groepen en train groepen en individuen op het gebied van video en presenteren.

© ABC communicatie & mediaproducties

Delen mag!


Anita Janssen

Sinds 2003 trotse eigenaar van ABC communicatie & mediaproducties. Daarvoor verslaggever, presentator en redacteur bij diverse televisie-omroepen. Bekijk mijn LinkedIn als je meer wilt weten!

YouTube

Nieuwsgierig naar meer? Bezoek mijn YouTube kanaal en ontdek meer filmpjes! 

Ik heb ook een speciaal YouTube kanaal voor mijn vlogs!

Contact

Anita Janssen
Zwarteweg 114
8017 AZ, Zwolle
06 49 01 08 04
info@abcproducties.nl